عوارض و خودکشی و چگونگی ترک قرص زولپیدم 5 میلی گرم
قرص زولپیدم
قرص زولپیدم ,قرص زولپیدم ۵,قرص زولپیدم 10 میلی گرم,قرص زولپیدم5,قرص زولپیدم10,قرص زولپیدم خارجی,قرص زولپیدم در بارداری,قرص زولپیدم و عوارض آن,قرص زولپیدم چه عوارضی دارد,قرص زولپیدم چیه,قرص زولپیدم ۵ چیست,قرص زولپیدم ۵ میلی گرم,
حتما اسم قرص زولپیدوم را شنیده اید.قرصی که مصرف بیش از حد آن شما را می کشددر این مطلب از سایت جسارت به عوارض و خودکشی و چگونگی ترک قرص زولپیدم 5 میلی گرم می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد قرص زولپیدم
قرص زولپیدم به لاتین Zolpidem یک داروی آرامبخش بوده که در درمان بیخوابی مصرف میشود. تهوع ، گیجی و خوابآلودگی از عوارض قرص زولپیدم میباشد. همه میدانیم که خواب خوب و باکیفیت یک نعمت است. گاه افراد دچار مشکلات بیخوابی میشوند و برای داشتن یک خواب راحت به هر چیزی پناه میبرند. از داروهای خوابآور گرفته تا خواندن روزنامه و… . یکی از داروهایی که در این زمینه استفاده میشود قرص زولپیدم میباشد . برخی از گزارشها بیانگر کاربرد مؤثر زولپیدم در بیماران مبتلا به minimally conscious coma state است. در یک مطالعه بالینی، زمانی که به یک فرد به کما رفته این دارو داده شد، با کمال تعجب پزشکان مشاهده کردند که بیمار هوشیار شد، به صورتی که برای اولین بار قادر به برقراری ارتباط با اطرافیان خود شد. بررسیها نشان دادهاست که زولپیدم سبب افزایش فعالیت لوب فرونتال میشود. هم اکنون تحقیق گستردهای در مورد این خاصیت زولپیدم در حال انجام است. نشانههایی که در اثر استفاده بیش از حد از زولپیدم بروز میکنند عبارتند از: افزایش سداسیون (تسکین)، سوزنی شدن (تنگ شدن) مردمک، دپرسیون تنفسی، کما و گاهی مرگ. در صورت استفاده همزمان با الکل، مواد مخدر و نیز قرصهای اعصاب و داروهای ضد افسردگی احتمال تشدید عوارض وجود دارد.نکته مهم در مصرف این دارو این است که استفاده بیش از حد زولپیدم باعث مرگ نیز میشود. هرچند زولپیدم جزو بنزودیازپینها نمیباشد ولی در موارد مصرف دوز بالای ان از فلومازنیل که انتاگونیست گیرنده بنزودیازپینها است، استفاده میگردد. این دارو سبب میشود که زولپیدم از روی گیرندههای بنزودیازپینی جدا شده و آثار سمی ان به سرعت برطرف گردد.
قرص زولپیدم چیست
زولپیدم (Zolpidem) داروی خوابآور غیر بنزودیازپینی است که در درمان کوتاهمدت بیخوابی استفاده میشود. از این دارو میتوان برای آرام کردن افراد در مدت کوتاهی قبل از قرار گرفتن تحت عمل جراحی استفاده کرد. زولپیدم خوابآور است و دارای ویژگیهای ضد تشنج و آرامبخش است. جالب است بدانید که در ارتش آمریکا این دارو برای خواب راحت شب قبل از عملیات حساس مصرف میشدهاست. درواقع این دارو بر روی مغز اثر آرامبخشی دارد. توجه: به افراد مبتلا به افسردگی توصیه میشود در رابطه با مصرف Zolpidem جوانب احتیاط را رعایت کنند زیرا این دارو میتواند دلسردی را تعمیق و حتی اندیشه خودکشی ایجاد کند.
مشخصات قرص زولپیدم
زولپیدم (به انگلیسی: Zolpidem) رده درمانی: خوابآور غیر بنزودیازپینی اشکال دارویی: قرصهمراه با ترامادول مواردمصرفی: بی خوابی. افراد مسن نسبت به اثر خوابآوری داروهای خوابآور مانند زولپیدم حساس هستند. این دسته دارویی میتواند احتمال افتادن فرد را افزایش دهد یا سبب بروز تغییرات شناختی شود. زولپیدم همچنین احتمال بروز تصادف و ایجاد خطر در حال رانندگی را افزایش میدهد. البته این عارضه تنها خاص زولپیدم نیست و سایر داروهای خوابآور نیز سبب بروز چنین تغییراتی در فرد میشوند. بعبارتی اکثر داروهای خواب آور عوارض یکسانی دارند- ۹۷/۱۰/۰۱