گوشت بلدرچین گرم است یا سرد

گوشت بلدرچین ,گوشت بلدرچین گرم یا سرد,گوشت بلدرچین برای کودکان,گوشت بلدرچین برای نوزاد,گوشت بلدرچین چه خواصی دارد,گوشت بلدرچین برای نوزادان,گوشت بلدرچین در بارداری,گوشت بلدرچین برای زنان باردار,گوشت بلدرچین برای کودک,گوشت بلدرچین قیمت,گرم یا سرد بودن گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین

توضیحاتی در مورد گوشت بلدرچین

در پزشکی سنتی، ویژگی­های متفاوتی برای بلدرچین شمرده شده است، از جمله این که بنا به اظهار «شریف ادریسی»: «لیسیدن بلدرچین برای مداوای صرع مفید است و چکاندن خون آن در گوش دردمند، درمانش می­کند و تداوم خوردن گوشت آن، دل سخت را نرم می­سازد و گفته می­شود که این ویژگی تنها در قلب آن است.»

خواص گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های 1 B 2 ،B ، و 6 B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامین‌ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.